Originele sinterklaas cadeau’s voor thuis

Het is weer bijna 5 december! Dat betekent gezellig met je familie of vrienden op de bank met cadeautjes, kopjes thee, pepernoten, marsepein en als het even kan een haardvuur aan! Sinterklaas gaat natuurlijk om die leuke avond met elkaar.  Maar er hoort ook shop-stress bij. Of het nu voor je kleintjes is, je vriend of je moeder, iets geinigs op de kop tikken waar ze ook echt blij mee zijn is natuurlijk wel het allerleukste. Maar dit kan soms echt een uitdaging zijn. Omdat ik zoveel stresskippen om me heen zie rond deze tijd heb ik een lijst gemaakt met toffe cadeau’s voor in huis.

Geen stress meer, zo gepiept!

1. Dit verzin je niet
Een geweldige website vol ideeën en grappige cadeau’s. Heb je niet veel tijd? Dan is dit ideaal. Je kunt instellen wat je budget is, voor wie het is, waar de persoon van houdt en voila: een mandje vol leuks.
Shoppen?

CADEAUVINDER dina verkoopt

2. Van hut naar her
Voor een wat groter budget: Een boomhut voor de kids!
Wie heeft er geen hutten gebouwd vroeger? Hutten bouwen is van alle tijden en kinderen raken er nooit mee uitgespeeld. Dus: gebruik je fantasie, pak je speelgoed, kussens, doeken of ga lekker chillen op je tablet. Bouw je eigen hut telkens opnieuw. Ben je uitgespeeld? Dan is de hut zo weer opgeruimd.
Shoppen?

VANHUTNAARHER dina verkoopt

3. Birdwise

Hier kun je metalen vogels/dieren kopen voor in de tuin. Dus een perfect cadeau voor vogel- en natuurliefhebbers die de tuin willen aankleden. Birdwise produceert trouwens in Nederland en een deel van de winst gaat naar het goede doel.
Shoppen?

BIRDWISE dina verkoopt


4. Zitbad voor volwassenen
Heeft jouw lootje thuis geen bad? Dan is dit een geweldig idee. Het zitbad voor volwassenen! Een heerlijk éénpersoons zitbad om even lekker te ontspannen. Het kan tot 200 Liter gevuld worden en is voorzien van een afvoerslang om het water eenvoudig af te voeren naar een put o.i.d.
Shoppen?

bath dina verkoopt.png

5. Handig voor je sleutels: Windmillkey

Een stoer cadeau voor de mannen. Met zo’n 2 – 8 sleutels heb je een praktische oplossing voor een rammelende bos sleutels. Met gevoel voor detail, kwaliteit en verhoudingen is het een uniek product geworden. En tof: Je kunt hem personaliseren.
Shoppen?

 

6. Plantsome
Je lootje dol op planten en heb je weinig tijd? Dan is plantsome de uitkomst. ‘Het groene imago cadeau’! Je kunt online een plant bestellen voor elke kamer in het huis. Heeft je lootje geen groene vingers? Dan kunnen ze de bijbehorende app downloaden die je helpt voor je plant te zorgen.

Shoppen?

 

Ik hoop dat ik je inspiratie voor cadeau’s heb gegeven. Vergeet niet even de stad in te gaan voor letters en pepernoten. Geniet van het feest en van elkaar!

In contact komen met Dina

Meer blogs?