Samen met Thomas een huis kopen, hoe werkt dat?

Als aankoopmakelaar behartig ik jouw belangen, ik begeleid ik je in het hele traject om een huis te kopen. Over het gehele proces ben ik je aanspreekpunt en behartig ik je belangen. Ik denk met je mee in opties, wanneer je tegen dingen aanloopt.

Hypotheekgesprek. 

Alles valt of staat bij dit gesprek en ik adviseer je altijd eerst zo’n gesprek te hebben. Onder het kopje “partners “ vind je een aantal hypotheekadviseurs waar ik graag mee samen werk. Dit zijn in mijn optiek zeer deskundige mensen die je in eerste instantie een realistisch beeld geven, kijken wat voor een hypotheek het beste bij jou past en wanneer je een huis hebt gekocht alles voor je gaan regelen zodat de hypotheek zo snel mogelijk rond is.

Actief zoeken.

In deze huidige markt begint mijn werk al met zoeken. Naast iedere ochtend het nieuwe aanbod te bekijken heb ik goed contact met collega-makelaars die mij vaak al eerder laten weten welke huizen in de verkoop komen. Handig toch?

* Wens je slechts een zoekopdracht bij me neer te leggen, klik hier.

Bezichtigingen.

Komen we samen tot de conclusie dat we een leuk huis hebben gevonden dan plan ik de bezichtiging in en zorg ik dat ik met je mee kan. Dat scheelt tijd en ik kan je meteen tijdens de bezichtiging vertellen waar je op moet letten. Ik kijk naar zowel de juridische aspecten als de bouwkundige aspecten zodat jij je vooral bezig kan houden met of je jezelf hier ziet wonen.

Een bod uitbrengen. 

Vind je het huis leuk? Dan gaan we samen een aanpak bedenken en ga ik de onderhandeling in deze spannende tijd voor je verzorgen. In deze hectische markt wordt er vaak overboden, maar dat hoeft echt niet altijd.

Koopakte.

Ik controleer de koopakte en de stukken die bij het huis horen. Na een heldere uitleg tekenen we samen de koopakte en leg ik je uit wat je nog allemaal te wachten staat. Nu kun je aan de slag met je hypotheek. Ik houd samen met je alle deadlines in de gaten.

Notaris & Inspectie.

Tot slot sta ik je bij tijdens de laatste ronde in het huis voordat je naar de notaris gaat. Zo weet je zeker dat het huis in orde is en kun je met een gerust hart je handtekening zetten bij de notaris!