Ben je benieuwd naar de ervaringen van anderen die met ons hebben samengewerkt? Lees hun verhalen hier!

Je woning verkopen is niet niks. Sterker nog. Het is mega-spannend! En het brengt de nodige zorgen met zich mee. Hoe fijn is het dan als je dat gewoon zorgeloos uit handen kunt geven. Dina heeft ons op een hele prettige, bijtijdse manier begeleid in alle stappen van het proces. En we hebben ons geen zorgen hoeven te maken over dingen waar wij niks vanaf weten, en onze woning is goed verkocht. We zijn relatief zorgeloos verhuisd. En ik heb het gevoel dat Dina het maximale uit de verkoop van ons appartement heeft weten te halen. Dankjewel Dina (en Thomas, Vincent, en Helga)!

Albert & Charlie

Wij zijn erg blij met Dina als verkoopmakelaar! Met het eerste gesprek kwam ze samen met Thomas de aankoopmakelaar, dus er wordt van zowel de aankopende kant als verkopende kant naar het huis gekeken. Vervolgens hebben we een goed advies gekregen, ze denkt continue mee en probeert al je zorgen weg te nemen. Daarnaast is ze makkelijk bereikbaar, erg flexibel en als ze nog ergens mee kan helpen dan doet ze dat. Kortom, een makelaar die zich echt voor jou inzet. Wij zouden haar zeker aanraden!

Anina & Bas

Gedurende het hele verkoopproces, ben ik ontzettend blij geweest met mijn keuze voor Dina als makelaar. Ze was buitengewoon betrokken, flexibel en kundig. Erg goed bereikbaar, denkt mee en adviseert. Daarnaast door middel van een handleiding duidelijk wat je kan verwachten en wat er moet gebeuren. Ook prettig hoe ze digitale hulpmiddelen hiervoor inzet zodat je mee kan kijken. Zeker een aanrader.

Anne-Marie

Dina onderscheidt zich door een heldere presentatie van haar aanpak met een duidelijke structuur. Ze komt met een gedegen advies die staat als een huis. Ze is enthousiast, kundig en professioneel. Een fijn contact gedurende de verkoop. Tijdens de bezichtigingen houdt ze je via de app direct op de hoogte. Ze weet op het juiste moment te schakelen en zorgt voor snelle aanpassingen in strategie en presentatie indien nodig. Dina verkoopt ook echt!

Anneke & Harm

Dina weet hoe het werkt. Ons huis was binnen 1 dag verkocht. Kortom, een goede makelaar om je huis te verkopen.

Huis verkocht door Dina voor Annemiek & Leon
Annemiek & LeonWestinghousestraat 82, Utrecht

Van A tot Z een fantastische begeleiding. Dina is ontzettend kundig, eerlijk en enthousiast. En weet dit laatste ook op je over te brengen. Verder is er sprake van een vaste prijs en wordt alles vooraf duidelijk uitgelegd. De presentatie van het huis werd ook erg goed verzorgd. De mooie foto’s en de film geven een goede weergave van het huis. Ook de bezichtigingen worden zeer professioneel aangepakt en je krijgt gedurende deze dagen meteen terugkoppeling. Al met al een hele fijne samenwerking!!!

Bart & Antoinette

Fijne communicatie en duidelijkheid van zaken waren heel sterk bij Dina. Het was prettig om precies te weten waar je aan toe ben en ook op de hoogte bent van de valkuilen en dilemma’s bij een verkoop.

Dina verkoopt
Bas & Felicia

Dina is zeer betrokken bij het verkoop proces. Dat uit zich vooral in de extra planten en accessoires die ze heeft toegevoegd aan ons interieur. Dit heeft ze compleet uit service en vanuit haar kennis van woningen gedaan. Dit heeft zeker meerwaarde gehad. Ze is ook veelzijdig en kan door haar persoonlijke benadering iets extra’s bieden in het snelle proces van verkoop in deze markt, zodat ze het meeste doet voor haar klant.

Bas & Malou

Wij zijn heel blij met Dina als verkoopmakelaar. Ze kent de markt in Utrecht goed en geeft eerlijke adviezen. Ze zet de klant centraal en is betrouwbaar. Ze communiceert op een duidelijke en prettige manier! Ze neemt de tijd en is zeer toegankelijk. Dina houdt je op de hoogte van alle stappen in het proces en na alle bezichtigingen. Ook nam ze de tijd voor alle kijkers en geeft ze hen een prettige en rustige kijkervaring zonder op te haasten.

Bas & Rochelle

Dina is een enthousiaste makelaar met passie voor haar vak. Ze is goed bereikbaar en de communicatie verliep goed. Alles is snel ingepland en we vonden het erg prettig dat ze met vaste prijzen werkt. Zo weet je waar je aan toe bent.

Bob & Laurien

Dina is gemakkelijk in de omgang. Wij vonden het erg prettig zaken met haar te doen. Altijd goed bereikbaar voor vragen. Het verkoopproces ging heel soepel en iedereen was vriendelijk en behulpzaam.

Cuong & Loan

Dina is altijd bereikbaar, proactief, flexibel en veerkrachtig. Na wat moeizame aanmeldingen en hoeveelheid afmeldingen voor bezichtigingen gedurende de lockdown, hebben we samen een plan B opgesteld. Uiteindelijk heeft Dina, op eigen initiatief, en door haar oprechte interesse in de potentiële koper tijdens een bezichtiging elders onze woning getipt. Onze woning kwam initieel niet bij de potentiële koper op de radar maar bleek desondanks wel hun ideale woning qua ruimte en ligging. Los van Dina’s deskundigheid is ze persoonlijk ook nog eens een ontzettend fijn persoon om mee samen te werken. Tijdens de intake bij ons thuis op een zaterdagochtend, met 3 kleine kinderen en veel lawaai op de achtergrond, wist ze hier goed mee om te gaan en had oog en aandacht voor de kinderen. Door de goede klik tijdens de intake waren we meteen overstag. Zéker in een onzekere tijd als nu beveel ik Dina van harte aan!

Danny & Phyllicia

Dina heeft ons geholpen bij de verkoop van ons huidige huis in Nieuwegein. Na het vergelijken van verschillende makelaars hadden we maar bij een partij het gevoel dat we altijd 100% inzet kunnen verwachten en dat was Dina Verkoopt. De persoonlijke touch, korte lijnen en haar flinke dosis expertise van de huizenmarkt zorgde voor het maximale resultaat en een fijn verkoopproces!

Dave & Astrid

Dankzij Dina is de verkoop van mijn woning soepel verlopen. Dina is laagdrempelig in contact en kan snel schakelen. Ook de updates tijdens de bezichtigingen heb ik als zeer prettig ervaring.

Dennis

Dina begrijpt waar het om gaat en waar de toegevoegde waarde ligt.
Dina heeft een passie voor haar werk en is gedreven. Ze is wat ons betreft een aanwinst voor de makelaardij!

beoordeling Dina verkoopt
Dennis & Andrea

We zijn heel blij met de service van Dina. Het contact was informeel en persoonlijk, en tegelijkertijd deskundig en professioneel. De communicatie was helder, het meedenken en adviseren prettig en we lieten met een gerust hart ons huis achter aan Dina bij de bezichtigingen. Absoluut een aanrader, zeker als je zoals in ons geval een starterswoning verkoopt.

Dick & Anne

Dina is top. Leuke, meedenkende makelaar die altijd goed bereikbaar is. Ons huis is binnen 3 dagen verkocht. Wij raden Dina aan iedereen aan!

Beoordeling Dina verkoopt huis verkopen utrecht
Dominique en TamarTolsteegplantsoen 18, Utrecht

De samenwerking met Dina was heel prettig. Dina communiceert open, is goed bereikbaar en reageert zeer snel op onze vragen. Tijdens de kijkdagen ontvingen we na ieder bezoek een korte verslagje, wat wij zeer konden waarderen (en we continu op de hoogte waren van het verloop). Al met al zeer tevreden over het verloop van het hele proces.

Ed & Birgitte

Dina houdt rekening met de wensen van haar klanten. Zij is flexibel en altijd goed bereikbaar. Bij iedere situatie in het verkoopproces geeft zij direct helder en duidelijk aan wat de volgende stappen zijn, met de voor- en nadelen. Zodat je snel weer verder kunt. Ik ben goed ondersteund door Dina bij de verkoop van de woning, en dat scheelt stress in een drukke periode.

Royaards van den Hamkade 13 1, Utrecht
Elly & TiborRoyaards van den Hamkade 13 1, Utrecht

Dina is een prettige en enthousiaste makelaar die goed met ons mee heeft gedacht bij de verkoop van ons huis. Duidelijk in de communicatie en helder in waarvan zij denkt dat een goede strategie zou kunnen zijn.

Emiel & Floor

Erg fijne ervaring met Dina gehad. Prettig in de omgang, veel kennis van zaken, goed bereikbaar en kan ingewikkelde zaken, duidelijk uitleggen. Ze maakt ook praatjes met de mensen die bij je huis komen kijken, waardoor je ook wat meer weet wie er mogelijk in je huis terechtkomen. Lijkt mij voor de kijkers ook prettig, nu ik zelf ook huizen bezichtig, zie ik dat niet alle makelaars die persoonlijke aanpak hebben.

beoordeling dina verkoopt
Esther

We zijn deskundig en persoonlijk geholpen door Dina bij de verkoop van ons huis. Het contact was snel en we werden goed op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen rondom de verkoop. De zorg is ons uit handen genomen. De toch emotionele beslissing om het huis te verkopen, is daardoor prettig verlopen.

Huis verkocht door Dina voor Esther & Martijn
Esther & MartijnIJsselstein

Dina is een zeer goede makelaar! Houdt je steeds op de hoogte, zelfs tijdens de bezichtigingen. Ze weet alles van de markt, schakelt snel, is goed bereikbaar en, niet geheel onbelangrijk, erg aardig en betrokken! Een aanrader!

Eva & Arthur

Dina heeft de verkoop van mijn huis heel fijn begeleid. Het contact met haar verloopt soepel en ze heeft me steeds op de hoogte gehouden van de gang van zaken. Ik zou haar zeker aanbevelen als makelaar.

Evelien

Super tevreden! Top begeleiding van begin tot eind. Een voorbeeld: Dina was niet tevreden over een paar foto’s en dan laat ze de foto’s net zo lang overnemen tot ze goed zijn. Daarnaast neemt Dina altijd tijd voor je om even langs te komen om dingen uit te leggen en bijvoorbeeld tips te geven voor de kijkdagen. Mijn volgende huis verkoop ik weer met Dina!

Huis verkocht door Dina voor Fabian & Esmee
Fabian & EsmeeElla Fitzgeraldplein 261, Utrecht

Wij zijn enorm tevreden met het werk van Dina Verkoopt. Vanaf de eerste kennismaking hebben wij het als zeer prettig ervaren. Wat met name opvalt aan de werkwijze van Dina is dat zij heel open en toegankelijk is, zeer betrokken gedurende het gehele proces en goed meedenkt over wat er moet gebeuren om het gewenste resultaat te bereiken. Ze is hierbij absoluut commercieel, maar zonder de bekende agressieve stijl van veel andere verkoopmakelaars. Ook koper gaf richting ons aan dat hij de keuze voor Dina heel goed begrijpt en haar heel prettig vond in de communicatie. Dit resulteerde er voor ons in dat Dina goed aanvoelde waar de ruimte lag bij koper waardoor we in staat waren de beste uitkomst te realiseren, beter dan wij vooraf hadden durven vermoeden.

Familie Rijk

Wij zijn heel erg tevreden over Dina! Alles is zeer persoonlijk en vanaf het begin hadden we meteen veel vertrouwen. Geen rare prijsconstructies, Dina belooft gewoon dat ze zich volledig voor je inzet en daar kan je van op aan. Zelfs vanuit de personen die onze woning hebben bezocht kregen we positieve feedback over Dina. Well done!!!

Dina verkoopt beoordeling
Frank & Alexandra

Het is fijn om met Dina samen te werken. Ze is goed bereikbaar, maakt heldere afspraken en ze houdt je gedurende het gehele traject goed op de hoogte, ook tijdens de bezichtigingen. Echt een fijne makelaar en absoluut een aanrader.

Gerben & Liefke

Dina is een erg enthousiaste verkoop makelaar, samen met haar partner en aankoop makelaar Thomas vormen zij een perfect koppel voor de begeleiding bij de aan en/of verkoop van een huis. Ik ben erg tevreden over het contact en de afhandeling van het verkoop proces van mijn appartement.

Ella Fitzgeraldplein 261
HansElla Fitzgeraldplein 263, Utrecht

Heel vlot ons huis verkocht voor een zeer goede prijs, met Dina als verkoopmakelaar! Alles gebeurde in goed overleg, Dina was altijd prima bereikbaar en hield ons netjes op de hoogte van elke bezichtiging. Ook was ze aanwezig bij het laten maken van de foto’s om zo nog even de puntjes op de i te kunnen zetten. De communicatie verliep altijd erg prettig en we hebben al met al een goed gevoel over gehouden aan het hele verkoopproces. We kunnen Dina dan ook van harte aanbevelen!

Isolde & Bart

Het contact met Dina hebben we als zeer positief ervaren. Ze is betrokken, goed bereikbaar, gaf duidelijke communicatie naar verkoper en koper, deskundig, professioneel, klantgericht.

Huis verkocht door Dina voor Jan & Jannette
Jan & JannetteLopik

Dina is een topper! Vanaf het begin was het contact laagdrempelig en informeel, maar dat doet niets af aan haar professionaliteit. Het is duidelijk dat ze goed zicht heeft op de wensen van potentiële kopers en ze geeft waardevolle tips om het huis verkoopklaar te maken. Als we een vraag hadden of een foutje hadden gespot, reageerde ze bijna altijd binnen een dag. We zouden Dina iedereen aanraden!

Jelle & Martine

We zijn erg blij dat we voor Dina als verkopende makelaar hebben gekozen. Meteen vanaf het eerste moment van kennismaken tijdens de intake hadden we een goed gevoel bij Dina. De tarieven zijn erg transparant en dat is zeker niet bij alle makelaars het geval. De communicatie en afstemming verloopt tijdens het hele verkoopproces soepel en snel. Tijdens de bezichtigingen ontvingen we na elke bezichtiging een korte samenvatting via de app. Zo heb je direct beeld van de gegadigden en kun je eventuele vragen nog tijdens de bezichtiging beantwoorden. Wij kunnen Dina en team met hun verfrissende aanpak meer dan aanbevelen!

Jonieke & Paul

Enthousiaste makelaar met liefde voor haar vak. Goed bereikbaar en reageert snel. Geeft goede adviezen en brengt het huis actief onder de aandacht in haar netwerk en daarbuiten. Leuke en goede makelaar, we zouden haar zeker aanbevelen.

Jonna & Sander

Vanaf het begin een soepele samenwerking met Dina. Van kennismaking, tot inmeting, stijladvies, bezichtigingen en communicatie. Het was een fijne en vlotte samenwerking!

Joost

Dina heeft ons geholpen met de verkoop van ons huidige huis. Super enthousiaste en professionele makelaar die weet wat haar doel is. Ze is goed bereikbaar, flexibel beschikbaar en communiceert duidelijk. Erg prettige samenwerking met een mooi resultaat!

Schonauwen 83, IJsselstein
Joost & HenriëtteSchonauwen 83, IJsselstein

Ik ben erg tevreden over Dina. Ze denkt met je mee, adviseert en is eerlijk. Het contact met Dina was goed, ze reageert snel en is helder en open in haar communicatie en houding. Ze weet een fijne balans te houden tussen zakelijk- en menselijkheid. Ik vond haar erg betrokken en zou haar zeker aanbevelen!

Kelly

Dina doet goed marktonderzoek, maar wat bij ons echt de doorslag gaf is haar klantgerichtheid. Ze was altijd bereikbaar, dacht en hielp met alles mee en gaf je echt het gevoel dat ze je hielp met een toch wel grote stap in je leven (de verkoop van je huis is niet niks). Grote makelaarskantoren geven toch meer het gevoel dat je een nummertje bent, en Dina maakt hier echt het onderscheid. Zelfs bij het maken van de foto’s hielp ze met sjouwen, en liet ze de fotograaf opnieuw komen omdat ze toch niet helemaal tevreden was. Al met al ben ik meer dan tevreden met wat ze voor ons gedaan heeft.

Jazzsingel 902
Kim & BillyJazzsingel 902, Utrecht

Een fijne makelaar met prettig persoonlijk contact. Veel kennis van de markt en werkt samen met een goed team dat veel kennis heeft van verschillende zaken. Voor ons was het totaalplaatje van aankoop via Thomas en de verkoop via Dina ideaal. Zo konden wij zorgeloos de aankoop en daarna de verkoop afhandelen. Wij werden goed ontzorgt en kunnen altijd terecht met vragen.

Koen & Annika

We zijn heel tevreden over Dina. Ze is deskundig, goed op de hoogte van de huidige markt en heeft ons erg goed advies gegeven. Ze is goed bereikbaar, reageert snel en heeft ons erg fijn begeleid in het verkooptraject.

Laura & Rubin

Wij hebben een erg goede ervaring met ‘Dina verkoopt’! De kennis, kundigheid en begeleiding was erg prettig. Ons huis was binnen een week verkocht! Onze onzekerheid en spanning (qua verkoop) nam ze erg serieus en gaf daar echt de aandacht aan, zodat wij werden gerustgesteld. Ook in samenwerking met ‘Thomas de aankoopmakelaar’ een TOP team!

Huis verkocht door Dina voor Lindsay & Maarten
Lindsay & MaartenEmmalaan 42, Lopik

Dina is ontzettend behulpzaam, heeft ruimte kennis van de markt. Altijd bereikbaar en houd je goed op de hoogte van alles.

Lisa & Adam

Het was onwijs fijn om de verkoop aan Dina over te laten. In deze hectische markt weet zij de rust te pakken en iedereen, van geïnteresseerde in het huis tot mij, de tijd te geven. Op die manier voelt het hele proces soepel en vertrouwd. Ik zou Dina aan iedereen aanraden.

Lisanne & Oscar

In mijn zoektocht naar een nieuw huis kwam ik Dina tegen als verkoopmakelaar. Ik wist direct dat ik haar wilde inschakelen voor de verkoop van mijn appartement. Dina legt persoonlijk contact met potentiële kopers, ze denkt mee, is eerlijk en laat het huis echt aan je zien. Dat kan je niet van veel makelaars in Utrecht zeggen. In het verkooptraject vond ik de samenwerking met Dina super! Ze neemt je stap voor stap door het proces mee, communiceert open heeft veel aandacht voor je. Daarnaast is Dina ook gewoon een ontzettend leuk mens om mee te werken. Ik zou haar zeker weer inschakelen als ik een woning verkoop 🙂

Loes

We waren op zoek naar een makelaar te Utrecht en we kwamen na wat zoekwerk snel bij Dina Verkoopt terecht. Na een eerste kennismakingsgesprek waren we door haar enthousiasme overtuigd over haar kennis en kunde om de woning goed te kunnen verkopen. Na wat tips en tricks was de woning binnen enkele weken verkoopklaar en binnen een maand was onze woning verkocht. Dina was tijdens het verkoopproces goed bereikbaar en altijd enthousiast. Het contact was laagdrempelig en prettig. We werden bijvoorbeeld goed geïnformeerd over potentiële kopers, waardoor uiteindelijk de keuze voor de juiste koper ons gemakkelijk gemaakt werd. Dina Verkoopt bevelen wij zeker aan, aan mensen die voornemens zijn hun woning te verkopen.

Beoordeling Dina verkoopt
Luuk & Thomas

Super goede ervaring met Dina, ze is professioneel, stipt, duidelijk in de communicatie en geeft goede verkoopbegeleiding

Marie Louisa & Damiano

Dina heeft verstand van zaken, is duidelijk, reageert en acteert snel op vragen en onduidelijkheden. Ze houd je goed op de hoogte tijdens de bezichtigingen. Echt een fijne makelaar!

Marieke

Wij hebben bewust gekozen voor de persoonlijke benadering van Dina. Niet alleen in het voortraject of tijdens de verkoop, maar ook daarna bij de afhandeling. Dat is ons heel goed bevallen.

Huis verkocht door Dina voor Mark & Loes
Mark & LoesVerlengde Utrechtseweg 87, Utrecht

Dina heeft een persoonlijke aanpak en ontzorgt bij de verkoop van je huis. Vooraf geeft zij duidelijkheid over het proces en de kosten. Tijdens de verkoop houd ze je goed op de hoogte en tijdens de bezichtigingen over de potentiële kopers. Zo heb je niet de zorgen maar blijft je nog wel nauw betrokken.

Martin

Het was heel fijn om met Dina samen te werken! Dina is zeer kundig. Bovendien zijn haar persoonlijke benadering en haar grote inlevingsvermogen heel prettig. Ze heeft ons erg goed geholpen bij het kiezen van de juiste strategie.

Marysha en Willem

Dina zegt wat ze doet en doet wat ze zegt! Prettig in de omgang met veel kennis van zaken. Een top makelaar met een flinke dosis menselijkheid!

Menno & Juliette

Dina is heel deskundig, flexibel, goed bereikbaar, altijd bereid vragen te beantwoorden en gewoon een leuk mens.

Merel & Arthur

Vanaf het begin hadden we alle vertrouwen in Dina als verkoopmakelaar voor onze woning. Haar eerlijke en persoonlijke aanpak, enthousiasme, betrokkenheid bij het hele proces, laagdrempelige communicatie en kennis zorgden ervoor dat we niemand anders hadden gewild om dit avontuur met ons aan te gaan. Dina hanteert vaste prijzen zonder rare constructies en je kan er op aan dat ze zich 100% voor je inzet! En niet onbelangrijk, ons huis werd snel en voor een goede prijs verkocht.

beoordeling Dina verkoopt
Ming & Ellen

We hadden een fijne samenwerking bij de verkoop van ons huis. Dina werkt met tijd en aandacht zowel voor de verkoper als de koper. Zet zich meer dan 100% in voor een optimale verkoop en optimale match met de koper. Dat is prettig in een tijd waarin het voor een verkopend makelaar in een overspannen woningmarkt redelijk eenvoudig is een huis te verkopen. Aandacht en zorg voor de juiste weergave in de verkoopdocumentatie. Een aanrader als je houdt van maatwerk en enthousiaste ondernemers!

Natasja & Desmond

Dina communiceert snel en direct, heeft een goede marktkennis en is origineel in haar aanpak. Geen ingewikkelde constructies maar duidelijke afspraken waardoor je echt weet waar je aan toe bent!

Pascal & Daphne

Dina heeft ons uitstekend geholpen met de verkoop van onze woning. Ze is betrokken, betrouwbaar en eerlijk. Je merkt dat je bij Dina als klant centraal staat en dat ze het beste met je voor heeft.

Patrick & Simone

Wij vonden Dina een hele fijne makelaar met een persoonlijke touch! Vriendelijk, reageert snel en is proactief!

Patrick & Sioe-lie

Dina staat voor een fijne persoonlijke aanpak. Altijd goed bereikbaar. En professioneel. Een topper.

Patrick & Vera

Dina is een eerlijke en betrokken makelaar. Korte lijntjes, duidelijke communicatie en een enthousiaste persoonlijkheid. Werkt echt op een persoonlijke basis en denkt mee. Wij zouden Dina aan iedereen aanbevelen!

Rianne & Wessel

De samenwerking met Dina hebben wij als zeer prettig ervaren. Te allen tijde bereikbaar, meedenkend en continu prima opererend vanuit de gedachte van ons als verkoper.

klanten Dina verkoopt
Rick & KimAmalia van Solmslaan 24, IJsselstein

Dina is professioneel, open, erg bereikbaar en hands-on. Vooral die laatste twee zijn volgens ons kwaliteiten die haar onderscheiden van de rest.

Wij hebben met veel vertrouwen (en plezier) ons huis door Dina laten verkopen in een tijd (april 2020) waarin er genoeg reden was tot zorgen.

Warm aanbevolen.

Rob & Sterre

Het contact met Dina is zeer goed. Dagelijks contact betreft de stand van zaken. Ze heeft mij overal bij geholpen, ook het papierwerk etc aangezien ik er weinig tot geen verstand van hebt. Ook de presentatie ziet er zeer professioneel uit zoals het maken van de foto’s, begeleiden van bezichtigingen. Een echte aanrader!

Huis verkocht door Dina voor Roland
RolandBattutalaan 695, Utrecht

Met dank ook Dina heb ik op korte termijn mijn huis weten te verkopen. Dina onderscheid zich door haar persoonlijke communicatie en goede advies. Gedurende het proces werd ik continue op de hoogte gehouden en ben ik volledig ontzorgt in de verkoop van mijn woning. Door haar actieve houding is de verkoop via Dina verkoopt een aanrader!

Roy

Dina is een prettige verkoopmakelaar om mee te werken. Ze neemt de tijd om zaken te bespreken, zodat je het goed begrijpt. Ook is ze goed bereikbaar, waardoor de communicatie zeer goed verloopt! Wij raden haar zeker aan.

Dina verkoopt
Roy & Inge

Het contact met Dina verliep persoonlijk, soepel en snel. We hebben zowel samen met haar ons nieuwe huis gekocht als verkocht. Ook in deze moeilijke tijden was zij flexibel, netjes, meedenkend en regelde de zaken goed. Wij zijn hierin ontzorgd en tevreden over het eindresultaat.

Roy & Marieke

Dina is prettig in de omgang. Goed bereikbaar, besluitvaardig en enthousiast. De service is heel persoonlijk.

Rutger en Ilse

Dina is een prettige makelaar die zeker is van haar zaak, weet hoe en wat te handelen en prettig in de omgang. Communicatie loopt vlot, helder en ze houd je goed op de hoogte op de momenten dat het moet en je het wil. Wij kunnen en zullen Dina zeker aanbevelen als verkoop makelaar.

Sander & Marjolein

Dina heeft ons zeer goed geholpen bij de verkoop van ons huis. Van kennismakingsgesprek tot aan de verkoop zijn wij tevreden over de aanpak van Dina. Zeer goede begeleiding, informatievoorziening en betrokkenheid!

Selma & Firat

Dina is erg fijn in de communicatie. Ze weet waar ze het over heeft en kent de markt goed. Daarnaast weet ze dingen goed uit te leggen en neemt je iedere keer mee in de volgende stap. Bijvoorbeeld bij de bezichtigingen, hier stuurt ze telkens kort een berichtje met wat info. Zo ben je er zelf toch een beetje bij. Wij zouden Dina iedereen aanbevelen!

Sietse & Manon

Het contact met Dina verliep erg prettig. We konden met al onze vragen terecht en kregen super snel antwoord. Wij zijn erg tevreden over de samenwerking met Dina!

Steffanie & Alexander

Wij vinden het belangrijk dat een makelaar toegankelijk is en dat je niet schroomt om te kunnen bellen voor raad en advies. We hebben een fijne samenwerking gehad met Dina!

Schaerweijdelaan 122, Zeist
Sylvia & HansSchaerweijdelaan 122, Zeist

Super goed geholpen door Dina en Thomas. Het huis was snel verkocht. Dina hielp goed bij het stijlen van huis voor de foto’s en hield ons goed op de hoogte tijdens de bezichtigingen. Thomas heeft ons snel en goed aan een nieuw huis geholpen, die aan onze wensen voldeed!

review dina verkoopt
Tim & Daphne

Wij hebben een hele goede ervaring gehad met Dina! Zij heeft ons geweldig geholpen met de verkoop van ons huis. Behalve dat de communicatie soepel verliep, ze altijd snel reageerde, heeft ze kennis van zaken en hebben wij daardoor het huis voor een mooie prijs kunnen verkopen. Wij raden Dina zeker aan!

Tom & Loraine

Dina is heel prettig in de omgang en kwam goed voorbereid naar het kennismakingsgesprek. Tijdens het verkoopproces heeft ze ons heel fijn geholpen. Snelle en prettige communicatie.

Tom & Susanne

Dina heeft ons erg fijn geholpen met de verkoop van onze woning. De communicatie is direct en ze schakelt snel. Ze kwam goed op voor ons (de verkopende partij) en heeft kennis van zaken. Ze schroomt niet om haar eigen mening te geven. Het resultaat was dat de woning goed verkocht is, in een korte periode, waarbij we ruim zijn ondersteund. We zouden haar zeker aanbevelen.

Wendy & Ivo

Dina maakt een hele goede en hele deskundige indruk en dat maakt ze ook waar. Dina is betrokken, doet goed haar best en misschien nog wel het belangrijkst en wat wij belangrijk vinden, communiceert goed. Ze houdt je goed op de hoogte en geeft advies waar nodig. Wij kunnen Dina iedereen aanraden.

Wouter & Mariska

Dina heeft mij geholpen en begeleid bij een spannende en belangrijke gebeurtenis in mijn leven, namelijk het verkopen van mijn appartement. Dina is gedurende het hele proces ontzettend betrokken geweest en heeft mij van alles op de hoogte gehouden! Ze is erg benaderbaar, enthousiast en heeft veel kennis van de markt. Door haar goede aanpak waren mijn zorgen dan ook snel verdwenen. Dina is een hele fijne en goede makelaar! Ik kan haar dan ook zeker aanbevelen. Nogmaals super bedankt Dina (en natuurlijk de rest van het team).

Yvonne