Herfstweer: extra genieten van je huis!

We kunnen er niet om heen. Het regent, de blaadjes vallen van de bomen en om 6 uur is het weer donker. Even slikken na de matige zomer maar ieder nadeel heeft z’n voordeel: nu kunnen we allemaal weer extra genieten van ons huis! Tijd om van je woonkamer weer een gezellige plek te maken. Voor je ’t weet zitten we weer vaak s’avonds knus op de bank met een pot thee of tafel je na aan de keukentafel met een glas wijn. Hoe ga jij ’t extra gezellig maken?

Haal die kaarsen weer in huis
Of je nou simpele waxinelichtjes of dinerkaarsen aansteekt. Het geeft sfeer! Voor aanbiedingen kun je nu goed terecht bij de Action en Xenos en bij de Hema vind je altijd prachtig gekleurde kaarsen wisselend per seizoen. Vind jij het nou vaak zonde om kaarsen aan te steken? Koop gewoon een hele zak. Als je ze op ‘voorraad’ hebt steek je ze sneller aan! Vind je kaarsen niks? Vervang dan een van je normale lampen voor een retro led lamp.

Mini make-over van je woonkamer
Wil jij je woonkamer iets opleuken maar heb je geen zin om te verven of nieuwe meubels te kopen? Koop dan wat leuke kussens, een dekentje en een nieuw plantje. Voor een paar tientjes ben je klaar en het ziet er meteen weer anders en gezellig uit. Je kunt bij bv. Ikea of Hema hoezen kopen voor je kussens, zo kun je afwisselen met kleuren!

Update je huis met een mooi vloerkleed
Met zo’n vloerkleed creëer je sfeer en warmte in zowel je woon- als slaapkamer. Een middelgroot vloerkleed staat prachtig onder je zithoek of onder je eettafel. Zeker in de winter heerlijk aan je voeten. Zo’n kleed kun je dan straks in de zomer eventueel ook op zolder leggen. Zo kun je een beetje afwisselen!

Neem een haard
Wil je het groter aanpakken? Denk eens na over een haard. Het geeft sfeer, gezelligheid en echte warmte. Een flinke investering maar ik vond het meer dan waard! Bekijk www.haardencentrumnederland.nl eens voor inspiratie of ga langs de showroom.

Extra koken
Ik weet niet hoe het met jou zit maar in de wintertijd vind ik het altijd veel leuker om in de keuken te staan. Je brengt meer tijd door in je huis en in de keuken. Lekker uitgebreid koken voor bezoek en gezellig natafelen! Hier wat leuke inspiratie om je keuken nog leuker en gezelliger te maken.

Geniet van je huis!

In contact komen met Dina

Waarom Dina als jouw makelaar?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *