Opgegroeid in een ondernemersfamilie was ik op jonge leeftijd al druk bij mijn vader op zijn notariskantoor. Als notaris had mijn vader een andere manier van werken, niets was standaard, hij had een enorme drive om problemen op te lossen voor zijn clienten, ook wanneer dat strikt genomen niet bij zijn takenpakket hoorde. Deze manier van werken hoop ik ook uit te dragen. Mensen helpen is mijn drijfveer, daar krijg ik ontzettend veel energie van, daar haal ik al mijn plezier uit. Na mijn rechtenstudie besloot ik de makelaardij in te gaan en mijn KRMT diploma te halen. Praktische zakelijke dienstverlening om mensen te helpen, geweldig!

Na werkervaring op meerdere makelaarskantoren te hebben opgedaan kriebelde het enorm om alles op mijn eigen manier te doen. Uit te dragen waar ik voor sta, waar verkopen van huizen echt over gaat: Mensen helpen in een van de spannendste perioden van hun leven: verhuizen!

Zelf heb ik een paar jaar geleden mijn eerste huis gekocht. Een knappe arbeiderswoning uit 1910 in Zuilen. Een ‘opknapper’ die ik verbouwd heb met hulp van familie en vrienden. Inmiddels woon ik hier samen met mijn vriend, Thomas de aankoopmakelaar!