Word jij onze nieuwe medewerker binnendienst?

Wat zoeken wij?

Je bent enthousiast, houd van contact en stelt mensen op hun gemak. Daarnaast ben je klantgericht, heb je een actieve houding en zoek je altijd naar een oplossing. Het liefst ken je de weg al in Realworks en heb je al een paar jaar werkervaring in de makelaardij. Je bent beschikbaar tussen de 24 en 40 uur per week.

Waarom zou ik dat willen?

Nou, bijvoorbeeld omdat wij een makelaarskantoor zijn gestart omdat we het echt anders wilden doen dan andere makelaars. De klant op nummer één zetten en met ze meedenken tijdens één van de spannendste maar ook stressvolle tijd van hun leven. Maar bovenal willen we met plezier voor onze klanten werken.
Hoe we dit doen? Door voor ze klaar te staan. Goede communicatie vinden we heel belangrijk. Even een klusje tussendoor omdat dit een brandje blust, of om een klant een glimlach op zijn gezicht te toveren is bij ons dan ook dagelijkse kost. Wij zijn een jong kantoor met een duidelijke doelgroep, we werken vooral voor klanten tussen de 25 – 40 jaar, daar ligt onze kracht. Laagdrempelig contact en werken op een relaxte manier zorgt ervoor dat wij allemaal met plezier naar ons werk gaan.

Even ons kantoor voorstellen:


Thomas koopt alleen maar woningen aan, hij is de hele dag onderweg met klanten om te bezichtigen, te adviseren en te bieden.
Dina doet de verkoop, zij is hele dagen aan het bezichtigen en ontmoet veel nieuwe mensen. Zij houdt zich ook bezig met marketing en vindt het leuk daar extra hulp bij te krijgen.
Thomas en Dina zijn een stel en wonen samen in Vleuten,
Jordi, houdt zich net als Thomas vooral bezig met aankoop en is zowel werkzaam in Utrecht als in onze nieuwe vestiging Rotterdam. Jordi woont in Reeuwijk met zijn vrouw en twee kids.
Inge, onze jongste collega. Met haar hbo-opleiding Hotelschool op zak is Inge nu ook bijna klaar met haar KRMT opleiding. Inge ondersteunt het team op kantoor administratief en verzorgd de verkoop bezichtigingen. Ze woont samen met haar vriend in Utrecht.
Ten slotte Helga, met wie je het meest intensief zal samen werken. Zij is onze Office Manager en samen met haar ga je ervoor zorgen dat alles op kantoor op rolletjes loopt! Helga heeft een bak aan ervaring, werkt hard en is ontzettend gezellig. Ze woont samen met haar vriend in Houten.
Samen zorgen we voor een gezellige sfeer op kantoor, borrelen we regelmatig en werken met z’n allen aan een gezamenlijk doel.

Oke.. wat moet ik dan allemaal doen?

We zijn vooral opzoek naar een rechterhand. Iemand die altijd op kantoor klaarstaat voor alle klanten ook als wij onderweg zijn. Je kan denken aan de volgende werkzaamheden:
 • Telefoon aannemen
 • Afspraken / bezichtigingen plannen
 • Mails en appjes beantwoorden
 • Offertes en facturen maken
 • Verhuisadviezen opstellen
 • Koopaktes opstellen
 • De woningen voorbereiden en aanmelden op Funda
Hou jij van social media? Dit is voor ons echt een pre! We zijn er actief mee bezig en zouden het leuk vinden als jij hierin kan helpen en ondersteunen.
Daarnaast lijkt het ons fantastisch als je elke dag met ons mee wilt denken hoe we onze dienstverlening naar een hoger niveau tillen. Leuke, creatieve en klantgerichte ideeën zijn meer dan welkom. Vinden we ze leuk? Dan krijg je alle vrijheid om ze uit te voeren.

Wat krijg ik ervoor terug?

Genoeg, hopen we:
 • Marktconform salaris
 • Een gezellige en fijne werkplek in Utrecht
 • 5 hele gezellige collega’s (al zeggen we ’t zelf ;-))
 • Uitdagende en ambitieuze werkomgeving
Afgezien van deze open deuren willen we ook graag met jou meedenken. Wil jij bijvoorbeeld werken combineren met je gezin? Laten we kijken naar de mogelijkheden!

Solliciteren? Yes please!!

Nieuwsgierig of wij de juiste fit voor jou zijn? Stuur dan een mailtje naar info@dinaverkoopt.nl inclusief motivatie en CV om vervolgens een afspraak te plannen. Wie weet zien we jou binnenkort op ons kantoor!