Relaxed verhuizen met Thomas de aankoopmakelaar

Ben je ook op zoek naar een aankoopmakelaar voor het kopen van een huis? Dina verkoopt biedt een “Relaxed verhuizen” pakket aan samen met Thomas de aankoopmakelaar.

Je wilt je huis verkopen, maar ook een nieuwe woning kopen. Hoe pak je dat aan? Je kunt eerst iets kopen en daarna verkopen, maar misschien vind je het fijner om eerst te weten waar je financieel aan toe bent. Wij helpen je graag! Samen met Thomas de aankoopmakelaar kunnen we je volledig ontzorgen in het koop- en verkoopproces. Ook fijn: wanneer wij samen voor je aan de slag gaan, krijg je €500 korting op de totaalprijs.

Hoe werken Dina verkoopt en Thomas de aankoopmakelaar samen?

Thomas en Dina werken samen, eten samen en wonen zelfs samen. De makelaardij is hun grote gezamenlijke passie. Toch zijn verkoop en aankoop een totaal ander vak. Hierin vullen de teams van Thomas en Dina elkaar naadloos aan. Door de fijne samenwerking tussen Dina verkoopt en Thomas de aankoopmakelaar, weten de makelaars constant van elkaar wat er speelt rondom jouw verhuizing.

Wil je weten of ons pakket bij jou past en ben je benieuwd naar de kosten? We plannen graag een kennismakingsgesprek met elkaar in!