Dina verkoopt, is dat alleen Dina? Zeker niet! Achter iedere makelaar, staat een sterk team 😉 Wanneer je met Dina verkoopt jouw huis gaat verkopen, krijg je al deze topcollega’s erbij. Ontmoet ons team hieronder!

Heb je vragen of wil je meer informatie over Dina verkoopt?

Bel of mail ons gerust!


Even voorstellen

Dina – verkoopmakelaar KRMT

“Het kriebelde enorm om alles op mijn eigen manier te doen”

Het ondernemen werd Dina bijna letterlijk met de paplepel ingegoten: ze groeide op in een ondernemersfamilie en hielp op jonge leeftijd haar vader op zijn notariskantoor. Na een rechtenstudie maakte ze de stap richting makelaardij. Na een paar jaar werken op makelaarskantoren startte ze Dina verkoopt. Haar missie (die ze met veel plezier uitdraagt): mensen helpen in één van de spannendste periodes van hun leven!

Samen met Thomas woont ze aan de rand van het oude Vleuten. Net buiten de stad, tegen Haarzuilens aan en dicht bij het groen. “Het beste van twee werelden.”, zegt ze.

Inge – verkoopmakelaar KRMT

“Meer hospitality in de makelaardij brengen, daar ga ik voor!”

Met haar hbo-opleiding Hotelschool & makelaars (KRMT) opleiding net op zak is Inge ons jongste teamlid. Als makelaar is Inge samen met Dina het aanspreekpunt voor klanten en bezichtigers. Ze is enorm gedreven om haar werk goed uit te voeren en dat straalt ze uit. Onderschat haar niet, ondanks haar leeftijd weet Inge veel: ze heeft haar eigen huis net succesvol verbouwd en heeft veel energie!

Ze is in haar studententijd in Utrecht gaan wonen, en heeft daar nu een eigen appartement.

Helga – officemanager

“Het meest in mijn element ben ik als er veel te organiseren en plannen valt… (en als er wijn is 🙂 – haha, grapje!)”

Bel je naar ons kantoor? Grote kans dat je Helga aan de telefoon krijgt! En leuk nieuws: ze is altijd in voor een praatje of een goeie grap. Stilzittten? Nee, doorpakken! Helga plant de bezichtigingen in, maakt de koopaktes op en beantwoordt tussendoor ook nog allerlei vragen van (potentiële) kopers en verkopers. Door haar ruim twaalf jaar ervaring in de makelaardij heeft Helga bij ons op kantoor binnen no-time alles onder controle.

Als echte Utrechtse kent ze de stad op haar duimpje, maar inmiddels woont Helga met haar vriend in Houten.

Moniek – officemanager

Als ervaringsdeskundige (de afgelopen paar jaar vaak verhuist) weet ik precies hoe spannend het is, om dan alles in goede banen te leiden en in de praktische zin te ondersteunen vind ik ontzettend leuk!

Door haar jarenlange ervaring in de makelaardij neemt Moniek een berg kennis mee. Al jaren lang ondersteunt zij makelaars en helpt ze klanten op weg. Het leuke van Moniek, naast vrolijkheid en haar enorme klantgerichtheid, is dat ze altijd bezig is met hoe dingen beter en sneller kunnen. Ze zit nooit stil en wil altijd verbeteren. Ze is een echte aanwinst van ons team en samen met Helga rockt zij kantoor en is een hele fijne eerste indruk!

Ook een huis kopen?

Thomas – aankoopmakelaar RMT

“In de begeleiding van het kopen van een huis kan ik echt mijn ei kwijt!”

Opgegroeid in een aannemersfamilie stond hij van kinds af aan op de steigers. Tijdens zijn studie maakte Thomas kennis met de makelaardij. Hij leerde de echte kneepjes van het vak toen hij jarenlang werkte voor een makelaarskantoor, maar wilde toch het liefst voor zichzelf beginnen. In 2016 startte hij met Thomas de aankoopmakelaar. Zijn kennis van bouwkunde past hij nog dagelijks toe in zijn werk als aankoopmakelaar. Als je een huis wilt kopen, dan ben je bij Thomas aan het juiste adres!

Thomas is geboren en getogen in Lopik, en woont nu samen met Dina in Vleuten.

Wist je dat… wij ook een totaalpakket (verkoop en aankoop) aanbieden?

Bekijk hier ons “Relaxed verhuizen” pakket

Jordi Hoogendoorn – aankoopmakelaar KRMT

“Het leukste aan dit vak? Anderen begeleiden bij een grote beslissing in hun leven.”

Jordi is tegelijk met Thomas begonnen in de makelaardij. Ze hebben altijd goed contact gehad. Na een aantal jaar maakte Jordi de overstap naar het bankwezen. Hij heeft bij verschillende banken gewerkt, onder andere als hypotheekadviseur. Na enkele jaren besluit hij dat het corporate bedrijfsleven achter zich wil laten. Hij wilde meedenken, snel schakelen en meer verantwoordelijkheid. Zijn achtergrond als makelaar lonkte, dus zocht Jordi weer contact op met Thomas. Sindsdien zet Jordi zich dagelijks vanuit Thomas de aankoopmakelaar in voor mensen die een huis zoeken in de regio Utrecht en Rotterdam.

Samen met zijn vrouw en twee kinderen woont hij in Reeuwijk.

Linda Goorts
– Aankoopmakelaar (RM)

Met haar roots in Brabant en ervaring op zowel de Amsterdamse als Utrechtse woningmarkt staat Linda haar mannetje wel! Op haar 21ste begon Linda als kandidaat makelaar in het Amsterdamse, echter door een verhuizing naar Vleuten 9 jaar geleden is ze terecht gekomen in het Utrechtse vastgoed. Na de vele verkopen en aankopen op de Utrechtse markt is het duidelijk geworden dat de echte passie bij het aankopen ligt. Het begeleiden en ontzorgen van klanten in dit intensieve traject is waar Linda energie van krijgt!