Inspiratie voor een knus balkon!

Woon je in de stad? Dan mag je vaak al blij zijn met een balkonnetje. Wel handig het zo efficiënt mogelijk in te richten.

Ruimtebesparende tips
Ga op zoek naar praktische meubels. Denk bijvoorbeeld aan een tafeltje wat je aan de reling van je balkon monteert om zo min mogelijk ruimte te verliezen. Je wil natuurlijk wel lekker kunnen zitten, maar past een bankje niet dan kun je inklapstoeltjes kwijt zodat je de boel makkelijk kunt opruimen. Je kunt ook een klap-bank bevestigen. Heb je hem niet meer nodig, dan klap je de bank gewoon weer in! Heb je helemaal geen ruimte voor meubeltjes? Dan kun je ook een kleedje met kussens neerleggen zodat je kunt relaxen op je balkon.
Zelf een balkontafeltje maken? Klik op de link.

balkontafel2

Aankleding
Hoe ga jij sfeer aanbrengen op je balkon? Probeer van je balkon een tweede woonkamer te maken. Trek je woonkamer door naar buiten! Door een leuk houten vlonder-vloertje of een lekker kleed neer te leggen wordt het meteen gezelliger. Het is een makkelijke manier om sfeer te creëren of om een saaie betonnen vloer te verbergen. Een kleed is ook lekker op je blote voeten! Misschien kun je langs je balkonreling een lampensnoer hangen, dat je balkon ook s’avonds gezellig is.

kleine-knusse-balkon-is-perfect-zowel-zomer-als-winter 

Kies verschillende kleuren en planten!
Door op je balkon plaids en kussens in verschillende kleuren neer te leggen, creëer je een warme setting. Daarnaast is een plaid lekker om ‘s avonds als een dekentje te gebruiken. Maak de sfeer compleet met verschillende soorten planten en bloemen. Hang plantenbakken aan de buitenkant van je balkon of misschien kun je ook wel een leuke hangplant aan je gevel monteren!

Al zin om aan de slag te gaan? Vergeet je niet in te smeren!

Heb je nog geen huis met tuin of balkon maar ben je wel op zoek?

In contact komen met Thomas

Waarom een aankoopmakelaar?

Heb je geen balkon maar een tuin, bekijk dan ook ‘Is jouw tuin al klaar voor de zomer’.

Meer blogs met aankoop-tips.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *