Dina doet het niet alleen. We stellen je graag voor aan ons team!


Thomas de aankoopmakelaar

De partner van Dina kan je helpen met de aankoop van je nieuwe huis. Wil jij je huis verkopen maar ben je ook nog op zoek naar iets nieuws. Dan komen wij graag samen langs om je meer te vertellen over ons “relaxed verhuizen” aanbod.

Wil je hier meer over weten over Thomas en zijn werkwijze, dan kun je het beste op zijn eigen website een kijkje nemen.


Woning-fotograaf Vincent

Vincent heeft jaren als woningfotograaf gewerkt en maakt prachtige en vooral realistische foto’s. Hij helpt je op het laatste moment het huis foto-klaar te maken en is niet vies van een doosje of zware TV wegsjouwen. Vincent maakt de foto’s, 360 graden foto’s en een video. hij is van alle markten thuis want hij bewerkt deze ook. Vincent helpt ook op kantoor met het beantwoorden van telefoontjes en mailtjes.

Vincent staat is altijd vrolijk en staat voor je klaar. Hij gaat voor de beste presentatie en wil alles zo goed mogelijk voor je regelen!


Commerciële binnendienst medewerkster Helga

Helga heeft al 12 jaar ervaring in de makelaardij. Ze houdt van regelen en is een echte doorpakker. Zij gaat de bezichtigingen voor je huis inplannen, beantwoord vragen van potentiële kopers en maakt de koopakte op . Heb je een korte vraag en krijg je Dina niet te pakken? Helga weet het!

Helga is een doorpakker met een gezonde dosis humor. Ze is de spin in het web en met haar ervaring zorgt ze dat alles op rolletjes loopt!


In contact komen met Dina