Voor iedereen is een fijn huis ontzettend belangrijk in zijn of haar leven. Een fijne plek verkopen is exact waar het om draait. Voor iedereen ziet die fijne plek er anders uit, bij ieder huis past een mens! En bij ieder mens past een makelaar.

Verhuizen, alles
even op z’n kop.

Spannend voor jou als verkoper
Je hoort het zo vaak, een huis is emotie. Het is in elk geval de plek waar je het meeste bent. Het is je basis, je veilige plek waar je tot rust komt in de drukte van deze gekke wereld. Verhuizen betekent deze veilige plek verlaten. Hoeft helemaal niet erg te zijn, in de meeste gevallen is het hartstikke leuk. Maar het is wel spannend. Waar ga je terecht komen? Hoe pak je alles aan zonder te veel zorgen en stress? Ik ben benieuwd waarom je gaat verhuizen en luister graag naar je verhaal. Zo kunnen we samen bekijken hoe ik je het beste kan helpen en welke aanpak het beste bij jouw behoeften past.

Spannend voor de koper van je nieuwe huis
Misschien niet het eerste waar jij je nu druk over maakt, maar iemand anders zal jouw huis kopen. Ik ga bedenken waarom iemand anders waarschijnlijk zal vallen voor je huis. Uit eerste hand kun jij me hier natuurlijk alles over vertellen. Daarnaast kijk ik naar de sterke en minder sterke kanten. Ik vertel je over de waarde en een vraagprijs. Samen gaan we bedenken hoe de nieuwe koper verliefd gaat worden op jouw huis. Soms is je huis al helemaal ‘verkoopklaar’ maar vaak kan ik je handige tips geven om je huis nog een beetje leuker uit de verf te laten komen.

Samen pakken we het goed aan
Wij zorgen er samen voor dat je huis tot in de puntjes verzorgd is om mensen zich thuis te laten voelen tijdens hun bezichtiging. Het sleutelwoord is aandacht. Jij geeft aandacht aan je huis (met wat hulp en tips van mij) en ik geef aandacht aan een goede presentatie op Funda etc. En nog belangrijker: aan de kandidaat koper. Tijdens het bezichtigen zorg ik voor iets te drinken, plan ik voldoende tijd met kandidaten en bezichtig ik samen met Thomas de aankoopmakelaar. Ik leer de kandidaat koper graag kennen, zo hoop ik er achter te komen of hij/zij echt interesse heeft en nog belangrijker: te voelen of dit een betrouwbare kandidaat is!

Ik regel het verder!
Vanaf het moment dat we samen aan de slag gaan, verzorg ik de administratie en hou je op de hoogte van het proces. Als we een kandidaat koper hebben gevonden, doe ik de onderhandeling voor je en stel ik de koopakte op. Alles lekker laagdrempelig en in goed overleg zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Ik begeleid je tot aan de notaris.

In contact komen met Dina