Persoonlijk en klantgericht

Jouw huis is vaak een plek die je helemaal eigen hebt gemaakt. Verkopen betekent dat je je huidige woonplek gaat verlaten. Vaak spannend, soms ook emotioneel, maar in de meeste gevallen natuurlijk hartstikke leuk.

Samen jouw huis verkopen

Tijdens het verkoopproces gaan we samen jouw huis verkopen. Wij willen alles weten over (de bijzonderheden van) jouw huis, zodat we samen kunnen bedenken hoe een potentiële koper verliefd wordt op jouw huis. En jij hebt vast vragen zoals: hoeveel is mijn huis waard in de huidige markt, welke vraagprijs is passend, welke spullen moet ik weghalen voor de foto’s, welke documenten moet ik paraat hebben, wanneer zet ik mijn woning op Funda? Wij helpen je van begin tot eind!

Een verkoopproces met aandacht

Van het verkoopklaar maken van de woning en het bijhouden van de administratie tot de daadwerkelijke onderhandelingen. Samen zorgen we ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is! Hieronder vind je onze werkwijze in 6 stappen.

Kennismaking Dina verkoopt

Kennismaking

Jij leert Dina verkoopt kennen, en wij jou en jouw huis! We bepalen samen het plan van aanpak en tijdsschema dat past bij jouw situatie; wil je bijvoorbeeld eerst een huis kopen en daarna jouw huis verkopen of andersom.

Verkoopklaar maken Dina verkoopt

Verkoopklaar maken

Op kantoor verzamelen wij alle nodige documenten en informatie, terwijl jij ondertussen begint met opruimen en inpakken. Tip van onze styliste: hoe rustiger de ruimte oogt, hoe beter voor de foto’s!

Bezichtigingen Dina verkoopt

Bezichtigingen

Geïnteresseerden gaan jouw woning bekijken én op waarde schatten. Ons sleutelwoord tijdens de bezichtigingen is ‘aandacht’. Tijdens de bezichtigingsdag sturen we je via de app updates en informatie over de kijkers.

Kennismaking Dina verkoopt

De juiste verkoopstrategie

Vooraf hebben we besproken welke strategie we kiezen voor de verkoop van het huis: bieden of inschrijven. Samen maken we een keuze uit de binnengekomen biedingen en wanneer er onderhandeling nodig is, regelen wij dat voor je!

Koopakte Dina verkoopt

De koopakte

We zijn er bijna; wij stellen met zorg de koopakte op en zorgen dat alles door beide partijen is ondertekend. Wanneer er overal een handtekening op staat (en de drie dagen bedenktijd zijn voorbij) kan de fles bubbels open: gefeliciteerd, je hebt je huis verkocht!

Oplevering en notaris Dina verkoopt

Begeleiding tot de notaris

Het moment dat je afscheid gaat nemen van je huis, dat doen we samen. Bij de oplevering van het huis lopen we samen nog een keer door het huis voor de laatste check. Daarna ga jij, samen met de koper, naar de notaris voor de officiële (sleutel)overdracht.

Meer weten?

Heb je vragen of wil je verder kennis maken? Leuk! Laat hieronder je gegevens achter en we spreken elkaar snel!