Vanaf het begin hadden we alle vertrouwen in Dina als verkoopmakelaar voor onze woning. Haar eerlijke en persoonlijke aanpak, enthousiasme, betrokkenheid bij het hele proces, laagdrempelige communicatie en kennis zorgden ervoor dat we niemand anders hadden gewild om dit avontuur met ons aan te gaan. Dina hanteert vaste prijzen zonder rare constructies en je kan er op aan dat ze zich 100% voor je inzet! En niet onbelangrijk, ons huis werd snel en voor een goede prijs verkocht.

beoordeling Dina verkoopt
Ming & Ellen

Wij zijn heel erg tevreden over Dina! Alles is zeer persoonlijk en vanaf het begin hadden we meteen veel vertrouwen. Geen rare prijsconstructies, Dina belooft gewoon dat ze zich volledig voor je inzet en daar kan je van op aan. Zelfs vanuit de personen die onze woning hebben bezocht kregen we positieve feedback over Dina. Well done!!!

Dina verkoopt beoordeling
Frank & Alexandra

Dina is prettig in de omgang. Goed bereikbaar, besluitvaardig en enthousiast. De service is heel persoonlijk.

Rutger en Ilse

We waren op zoek naar een makelaar te Utrecht en we kwamen na wat zoekwerk snel bij Dina Verkoopt terecht. Na een eerste kennismakingsgesprek waren we door haar enthousiasme overtuigd over haar kennis en kunde om de woning goed te kunnen verkopen. Na wat tips en tricks was de woning binnen enkele weken verkoopklaar en binnen een maand was onze woning verkocht. Dina was tijdens het verkoopproces goed bereikbaar en altijd enthousiast. Het contact was laagdrempelig en prettig. We werden bijvoorbeeld goed geïnformeerd over potentiële kopers, waardoor uiteindelijk de keuze voor de juiste koper ons gemakkelijk gemaakt werd. Dina Verkoopt bevelen wij zeker aan, aan mensen die voornemens zijn hun woning te verkopen.

Beoordeling Dina verkoopt
Luuk & Thomas

Erg fijne ervaring met Dina gehad. Prettig in de omgang, veel kennis van zaken, goed bereikbaar en kan ingewikkelde zaken, duidelijk uitleggen. Ze maakt ook praatjes met de mensen die bij je huis komen kijken, waardoor je ook wat meer weet wie er mogelijk in je huis terechtkomen. Lijkt mij voor de kijkers ook prettig, nu ik zelf ook huizen bezichtig, zie ik dat niet alle makelaars die persoonlijke aanpak hebben.

beoordeling dina verkoopt
Esther

Super goed geholpen door Dina en Thomas. Het huis was snel verkocht. Dina hielp goed bij het stijlen van huis voor de foto’s en hield ons goed op de hoogte tijdens de bezichtigingen. Thomas heeft ons snel en goed aan een nieuw huis geholpen, die aan onze wensen voldeed!

review dina verkoopt
Tim & Daphne

Dina maakt een hele goede en hele deskundige indruk en dat maakt ze ook waar. Dina is betrokken, doet goed haar best en misschien nog wel het belangrijkst en wat wij belangrijk vinden, communiceert goed. Ze houdt je goed op de hoogte en geeft advies waar nodig. Wij kunnen Dina iedereen aanraden.

Wouter & Mariska

Wij zijn enorm tevreden met het werk van Dina Verkoopt. Vanaf de eerste kennismaking hebben wij het als zeer prettig ervaren. Wat met name opvalt aan de werkwijze van Dina is dat zij heel open en toegankelijk is, zeer betrokken gedurende het gehele proces en goed meedenkt over wat er moet gebeuren om het gewenste resultaat te bereiken. Ze is hierbij absoluut commercieel, maar zonder de bekende agressieve stijl van veel andere verkoopmakelaars. Ook koper gaf richting ons aan dat hij de keuze voor Dina heel goed begrijpt en haar heel prettig vond in de communicatie. Dit resulteerde er voor ons in dat Dina goed aanvoelde waar de ruimte lag bij koper waardoor we in staat waren de beste uitkomst te realiseren, beter dan wij vooraf hadden durven vermoeden.

Familie Rijk

De samenwerking met Dina was heel prettig. Dina communiceert open, is goed bereikbaar en reageert zeer snel op onze vragen. Tijdens de kijkdagen ontvingen we na ieder bezoek een korte verslagje, wat wij zeer konden waarderen (en we continu op de hoogte waren van het verloop). Al met al zeer tevreden over het verloop van het hele proces.

Ed & Birgitte

Dina is een eerlijke en betrokken makelaar. Korte lijntjes, duidelijke communicatie en een enthousiaste persoonlijkheid. Werkt echt op een persoonlijke basis en denkt mee. Wij zouden Dina aan iedereen aanbevelen!

Rianne & Wessel

Het was heel fijn om met Dina samen te werken! Dina is zeer kundig. Bovendien zijn haar persoonlijke benadering en haar grote inlevingsvermogen heel prettig. Ze heeft ons erg goed geholpen bij het kiezen van de juiste strategie.

Marysha en Willem

Dina heeft de verkoop van mijn huis heel fijn begeleid. Het contact met haar verloopt soepel en ze heeft me steeds op de hoogte gehouden van de gang van zaken. Ik zou haar zeker aanbevelen als makelaar.

Evelien

Het contact met Dina verliep persoonlijk, soepel en snel. We hebben zowel samen met haar ons nieuwe huis gekocht als verkocht. Ook in deze moeilijke tijden was zij flexibel, netjes, meedenkend en regelde de zaken goed. Wij zijn hierin ontzorgd en tevreden over het eindresultaat.

Roy & Marieke

In mijn zoektocht naar een nieuw huis kwam ik Dina tegen als verkoopmakelaar. Ik wist direct dat ik haar wilde inschakelen voor de verkoop van mijn appartement. Dina legt persoonlijk contact met potentiële kopers, ze denkt mee, is eerlijk en laat het huis echt aan je zien. Dat kan je niet van veel makelaars in Utrecht zeggen. In het verkooptraject vond ik de samenwerking met Dina super! Ze neemt je stap voor stap door het proces mee, communiceert open heeft veel aandacht voor je. Daarnaast is Dina ook gewoon een ontzettend leuk mens om mee te werken. Ik zou haar zeker weer inschakelen als ik een woning verkoop 🙂

Loes

Dina is professioneel, open, erg bereikbaar en hands-on. Vooral die laatste twee zijn volgens ons kwaliteiten die haar onderscheiden van de rest.

Wij hebben met veel vertrouwen (en plezier) ons huis door Dina laten verkopen in een tijd (april 2020) waarin er genoeg reden was tot zorgen.

Warm aanbevolen.

Rob & Sterre

Dina is ontzettend behulpzaam, heeft ruimte kennis van de markt. Altijd bereikbaar en houd je goed op de hoogte van alles.

Lisa & Adam

Heel vlot ons huis verkocht voor een zeer goede prijs, met Dina als verkoopmakelaar! Alles gebeurde in goed overleg, Dina was altijd prima bereikbaar en hield ons netjes op de hoogte van elke bezichtiging. Ook was ze aanwezig bij het laten maken van de foto’s om zo nog even de puntjes op de i te kunnen zetten. De communicatie verliep altijd erg prettig en we hebben al met al een goed gevoel over gehouden aan het hele verkoopproces. We kunnen Dina dan ook van harte aanbevelen!

Isolde & Bart

We zijn heel tevreden over Dina. Ze is deskundig, goed op de hoogte van de huidige markt en heeft ons erg goed advies gegeven. Ze is goed bereikbaar, reageert snel en heeft ons erg fijn begeleid in het verkooptraject.

Laura & Rubin

Gedurende het hele verkoopproces, ben ik ontzettend blij geweest met mijn keuze voor Dina als makelaar. Ze was buitengewoon betrokken, flexibel en kundig. Erg goed bereikbaar, denkt mee en adviseert. Daarnaast door middel van een handleiding duidelijk wat je kan verwachten en wat er moet gebeuren. Ook prettig hoe ze digitale hulpmiddelen hiervoor inzet zodat je mee kan kijken. Zeker een aanrader.

Anne-Marie

Met dank ook Dina heb ik op korte termijn mijn huis weten te verkopen. Dina onderscheid zich door haar persoonlijke communicatie en goede advies. Gedurende het proces werd ik continue op de hoogte gehouden en ben ik volledig ontzorgt in de verkoop van mijn woning. Door haar actieve houding is de verkoop via Dina verkoopt een aanrader!

Roy

Super goede ervaring met Dina, ze is professioneel, stipt, duidelijk in de communicatie en geeft goede verkoopbegeleiding

Marie Louisa & Damiano

Dina heeft ons geholpen bij de verkoop van ons huidige huis in Nieuwegein. Na het vergelijken van verschillende makelaars hadden we maar bij een partij het gevoel dat we altijd 100% inzet kunnen verwachten en dat was Dina Verkoopt. De persoonlijke touch, korte lijnen en haar flinke dosis expertise van de huizenmarkt zorgde voor het maximale resultaat en een fijn verkoopproces!

Dave & Astrid

Dina is heel deskundig, flexibel, goed bereikbaar, altijd bereid vragen te beantwoorden en gewoon een leuk mens.

Merel & Arthur

Dina communiceert snel en direct, heeft een goede marktkennis en is origineel in haar aanpak. Geen ingewikkelde constructies maar duidelijke afspraken waardoor je echt weet waar je aan toe bent!

Pascal & Daphne

Dina is heel prettig in de omgang en kwam goed voorbereid naar het kennismakingsgesprek. Tijdens het verkoopproces heeft ze ons heel fijn geholpen. Snelle en prettige communicatie.

Tom & Susanne

Het was onwijs fijn om de verkoop aan Dina over te laten. In deze hectische markt weet zij de rust te pakken en iedereen, van geïnteresseerde in het huis tot mij, de tijd te geven. Op die manier voelt het hele proces soepel en vertrouwd. Ik zou Dina aan iedereen aanraden.

Lisanne & Oscar

Dina is zeer betrokken bij het verkoop proces. Dat uit zich vooral in de extra planten en accessoires die ze heeft toegevoegd aan ons interieur. Dit heeft ze compleet uit service en vanuit haar kennis van woningen gedaan. Dit heeft zeker meerwaarde gehad. Ze is ook veelzijdig en kan door haar persoonlijke benadering iets extra’s bieden in het snelle proces van verkoop in deze markt, zodat ze het meeste doet voor haar klant.

Bas & Malou

Wij zijn erg blij met Dina als verkoopmakelaar! Met het eerste gesprek kwam ze samen met Thomas de aankoopmakelaar, dus er wordt van zowel de aankopende kant als verkopende kant naar het huis gekeken. Vervolgens hebben we een goed advies gekregen, ze denkt continue mee en probeert al je zorgen weg te nemen. Daarnaast is ze makkelijk bereikbaar, erg flexibel en als ze nog ergens mee kan helpen dan doet ze dat. Kortom, een makelaar die zich echt voor jou inzet. Wij zouden haar zeker aanraden!

Anina & Bas

Dina begrijpt waar het om gaat en waar de toegevoegde waarde ligt.
Dina heeft een passie voor haar werk en is gedreven. Ze is wat ons betreft een aanwinst voor de makelaardij!

beoordeling Dina verkoopt
Dennis & Andrea

Het contact met Dina verliep erg prettig. We konden met al onze vragen terecht en kregen super snel antwoord. Wij zijn erg tevreden over de samenwerking met Dina!

Steffanie & Alexander

Fijne communicatie en duidelijkheid van zaken waren heel sterk bij Dina. Het was prettig om precies te weten waar je aan toe ben en ook op de hoogte bent van de valkuilen en dilemma’s bij een verkoop.

Dina verkoopt
Bas & Felicia

Dina is een prettige verkoopmakelaar om mee te werken. Ze neemt de tijd om zaken te bespreken, zodat je het goed begrijpt. Ook is ze goed bereikbaar, waardoor de communicatie zeer goed verloopt! Wij raden haar zeker aan.

Dina verkoopt
Roy & Inge

Het contact met Dina is zeer goed. Dagelijks contact betreft de stand van zaken. Ze heeft mij overal bij geholpen, ook het papierwerk etc aangezien ik er weinig tot geen verstand van hebt. Ook de presentatie ziet er zeer professioneel uit zoals het maken van de foto’s, begeleiden van bezichtigingen. Een echte aanrader!

Huis verkocht door Dina voor Roland
RolandBattutalaan 695, Utrecht

Dina houdt rekening met de wensen van haar klanten. Zij is flexibel en altijd goed bereikbaar. Bij iedere situatie in het verkoopproces geeft zij direct helder en duidelijk aan wat de volgende stappen zijn, met de voor- en nadelen. Zodat je snel weer verder kunt. Ik ben goed ondersteund door Dina bij de verkoop van de woning, en dat scheelt stress in een drukke periode.

Royaards van den Hamkade 13 1, Utrecht
Elly & TiborRoyaards van den Hamkade 13 1, Utrecht

Dina heeft ons geholpen met de verkoop van ons huidige huis. Super enthousiaste en professionele makelaar die weet wat haar doel is. Ze is goed bereikbaar, flexibel beschikbaar en communiceert duidelijk. Erg prettige samenwerking met een mooi resultaat!

Schonauwen 83, IJsselstein
Joost & HenriëtteSchonauwen 83, IJsselstein

Wij vinden het belangrijk dat een makelaar toegankelijk is en dat je niet schroomt om te kunnen bellen voor raad en advies. We hebben een fijne samenwerking gehad met Dina!

Schaerweijdelaan 122, Zeist
Sylvia & HansSchaerweijdelaan 122, Zeist

Dina is een erg enthousiaste verkoop makelaar, samen met haar partner en aankoop makelaar Thomas vormen zij een perfect koppel voor de begeleiding bij de aan en/of verkoop van een huis. Ik ben erg tevreden over het contact en de afhandeling van het verkoop proces van mijn appartement.

Ella Fitzgeraldplein 261
HansElla Fitzgeraldplein 263, Utrecht

Dina doet goed marktonderzoek, maar wat bij ons echt de doorslag gaf is haar klantgerichtheid. Ze was altijd bereikbaar, dacht en hielp met alles mee en gaf je echt het gevoel dat ze je hielp met een toch wel grote stap in je leven (de verkoop van je huis is niet niks). Grote makelaarskantoren geven toch meer het gevoel dat je een nummertje bent, en Dina maakt hier echt het onderscheid. Zelfs bij het maken van de foto’s hielp ze met sjouwen, en liet ze de fotograaf opnieuw komen omdat ze toch niet helemaal tevreden was. Al met al ben ik meer dan tevreden met wat ze voor ons gedaan heeft.

Jazzsingel 902
Kim & BillyJazzsingel 902, Utrecht

Dina is top. Leuke, meedenkende makelaar die altijd goed bereikbaar is. Ons huis is binnen 3 dagen verkocht. Wij raden Dina aan iedereen aan!

Beoordeling Dina verkoopt huis verkopen utrecht
Dominique en TamarTolsteegplantsoen 18, Utrecht

Wij hebben een erg goede ervaring met ‘Dina verkoopt’! De kennis, kundigheid en begeleiding was erg prettig. Ons huis was binnen een week verkocht! Onze onzekerheid en spanning (qua verkoop) nam ze erg serieus en gaf daar echt de aandacht aan, zodat wij werden gerustgesteld. Ook in samenwerking met ‘Thomas de aankoopmakelaar’ een TOP team!

Huis verkocht door Dina voor Lindsay & Maarten
Lindsay & MaartenEmmalaan 42, Lopik

De samenwerking met Dina hebben wij als zeer prettig ervaren. Te allen tijde bereikbaar, meedenkend en continu prima opererend vanuit de gedachte van ons als verkoper.

klanten Dina verkoopt
Rick & KimAmalia van Solmslaan 24, IJsselstein

Super tevreden! Top begeleiding van begin tot eind. Een voorbeeld: Dina was niet tevreden over een paar foto’s en dan laat ze de foto’s net zo lang overnemen tot ze goed zijn. Daarnaast neemt Dina altijd tijd voor je om even langs te komen om dingen uit te leggen en bijvoorbeeld tips te geven voor de kijkdagen. Mijn volgende huis verkoop ik weer met Dina!

Huis verkocht door Dina voor Fabian & Esmee
Fabian & EsmeeElla Fitzgeraldplein 261, Utrecht

Wij hebben bewust gekozen voor de persoonlijke benadering van Dina. Niet alleen in het voortraject of tijdens de verkoop, maar ook daarna bij de afhandeling. Dat is ons heel goed bevallen.

Huis verkocht door Dina voor Mark & Loes
Mark & LoesVerlengde Utrechtseweg 87, Utrecht

Dina weet hoe het werkt. Ons huis was binnen 1 dag verkocht. Kortom, een goede makelaar om je huis te verkopen.

Huis verkocht door Dina voor Annemiek & Leon
Annemiek & LeonWestinghousestraat 82, Utrecht

We zijn deskundig en persoonlijk geholpen door Dina bij de verkoop van ons huis. Het contact was snel en we werden goed op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen rondom de verkoop. De zorg is ons uit handen genomen. De toch emotionele beslissing om het huis te verkopen, is daardoor prettig verlopen.

Huis verkocht door Dina voor Esther & Martijn
Esther & MartijnIJsselstein

Het contact met Dina hebben we als zeer positief ervaren. Ze is betrokken, goed bereikbaar, gaf duidelijke communicatie naar verkoper en koper, deskundig, professioneel, klantgericht.

Huis verkocht door Dina voor Jan & Jannette
Jan & JannetteLopik