Het contact met de makelaar hebben we als zeer positief ervaren. Betrokken, goed bereikbaar, duidelijke communicatie naar verkoper en koper, deskundig, professioneel, klantgericht.

Huis verkocht door Dina voor Jan & Jannette
Jan & JannetteStraatnaam, Plaats

We zijn deskundig en persoonlijk geholpen bij de verkoop van ons huis. Het contact was snel en we werden goed op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen rondom de verkoop. De zorg is ons uit handen genomen. De toch emotionele beslissing om het huis te verkopen, is daardoor prettig verlopen.

Huis verkocht door Dina voor Esther & Martijn
Esther & MartijnStraatnaam, Plaats

De samenwerking met Dina hebben wij als zeer prettig ervaren. Te allen tijde bereikbaar, meedenkend en continu prima opererend vanuit de gedachte van ons als verkoper.

Huis verkocht door Dina voor Rick & Kim
Rick & KimStraatnaam, Plaats

Dina is top. Leuke, meedenkende makelaar die altijd goed bereikbaar is. Ons huis is binnen 3 dagen verkocht. Wij raden Dina aan iedereen aan!

Huis verkocht door Dina voor Dominique & Tamar
Dominique en TamarStraatnaam, Plaats

Dina weet hoe het werkt. Ons huis was binnen 1 dag verkocht. Kortom, een goede makelaar om je huis te verkopen.

Huis verkocht door Dina voor Annemiek & Leon
Annemiek & LeonKabbelaar, Maarssen

Het contact met Dina is zeer goed. Dagelijks contact betreft de stand van zaken. Ze heeft mij overal bij geholpen betreft het papierwerk etc aangezien ik er weinig tot geen verstand van hebt. Ook de verkoop ziet er zeer professioneel uit zoals het maken van de foto’s, begeleiden van bezichtigingen. Een echte aanrader

Huis verkocht door Dina voor Roland
RolandTorenstraat, Utrecht

Wij hebben een erg goede ervaring met ‘Dina verkoopt’! De kennis, kundigheid en begeleiding was erg prettig. Ons huis was binnen een week verkocht! Onze onzekerheid en spanning (qua verkoop) nam ze erg serieus en gaf daar echt de aandacht aan, zodat wij werden gerustgesteld. Ook in samenwerking met ‘Thomas de aankoopmakelaar’ een TOP team!

Huis verkocht door Dina voor Lindsay & Maarten
Lindsay & MaartenHuislaan, Utrecht

Wij hebben bewust gekozen voor de persoonlijke benadering van Dina. Niet alleen in het voortraject of tijdens de verkoop, maar ook daarna bij de afhandeling. Dat is ons heel goed bevallen.

Huis verkocht door Dina voor Mark & Loes
Mark & LoesBlablstraat, Utrecht

Super tevreden! Top begeleiding van begin tot eind. Een voorbeeld: Dina was niet tevreden over een paar foto’s en dan laat ze de foto’s net zo lang overnemen tot ze goed zijn. Daarnaast neemt Dina altijd tijd voor je om even langs te komen om dingen uit te leggen en bijvoorbeeld tips te geven voor de kijkdagen. Mijn volgende huis verkoop ik weer met Dina.

Huis verkocht door Dina voor Fabian & Esmee
Fabian & EsmeeZozozoweg, Nieuwegein