Hi, ik ben Dina!
Opgegroeid in een ondernemersfamilie was ik op jonge leeftijd al druk bij mijn vader op zijn notariskantoor. Als notaris had mijn vader een andere manier van werken, niets was standaard, hij had een enorme drive om problemen op te lossen voor zijn clienten, ook wanneer dat strikt genomen niet bij zijn takenpakket hoorde. Deze manier van werken hoop ik ook uit te dragen. Mensen helpen is mijn drijfveer, daar krijg ik ontzettend veel energie van, daar haal ik al mijn plezier uit. Na mijn rechtenstudie besloot ik de makelaardij in te gaan en mijn KRMT diploma te halen. Praktische zakelijke dienstverlening om mensen te helpen, geweldig!

Na werkervaring op meerdere makelaarskantoren te hebben opgedaan kriebelde het enorm om alles op mijn eigen manier te doen. Uit te dragen waar ik voor sta, waar verkopen van huizen echt over gaat: Mensen helpen in een van de spannendste perioden van hun leven: verhuizen!

Zelf heb ik een paar jaar geleden mijn eerste huis gekocht. Een knappe arbeiderswoning uit 1910 in Zuilen. Een ‘opknapper’ die ik verbouwd heb met hulp van familie en vrienden. Na hier met heel veel plezier gewoond te hebben zijn Thomas (de aankoopmakelaar) en ik verhuisd naar het schone Vleuten. Tegen het prachtige gebied van Haarzuilens aan hebben wij een nieuwbouwwoning gekocht. We genieten nog steeds van de stad, maar nu ook meer van de natuur: voor ons het beste van twee werelden. Wij weten dus alles over wonen in het een oud en een nieuw huis!

In contact komen met Dina


Onze filosofie & werkwijze

Voor iedereen is een fijn huis ontzettend belangrijk in zijn of haar leven. Een fijne plek verkopen is exact waar het om draait. Voor iedereen ziet die fijne plek er anders uit, bij ieder huis past een mens! En bij ieder mens past een makelaar.

Spannend voor jou als verkoper
Je hoort het zo vaak, een huis is emotie. Het is in elk geval de plek waar je het meeste bent. Het is je basis, je veilige plek waar je tot rust komt in de drukte van deze gekke wereld. Verhuizen betekent deze veilige plek verlaten. Hoeft helemaal niet erg te zijn, in de meeste gevallen is het hartstikke leuk. Maar het is wel spannend. Waar ga je terecht komen? Hoe pak je alles aan zonder te veel zorgen en stress? Ik ben benieuwd waarom je gaat verhuizen en luister graag naar je verhaal. Zo kunnen we samen bekijken hoe we je het beste kunnen helpen en welke aanpak het beste bij jouw behoeften past.

Spannend voor de koper van je nieuwe huis
Misschien niet het eerste waar jij je nu druk over maakt, maar iemand anders zal jouw huis kopen. Ik ga bedenken waarom iemand anders waarschijnlijk zal vallen voor je huis. Uit eerste hand kun jij me hier natuurlijk alles over vertellen. Daarnaast kijk ik naar de sterke en minder sterke kanten. Ik vertel je over de waarde en een vraagprijs. Samen gaan we bedenken hoe de nieuwe koper verliefd gaat worden op jouw huis. Soms is je huis al helemaal ‘verkoopklaar’ maar vaak kan ik je handige tips geven om je huis nog een beetje leuker uit de verf te laten komen.

5 tips om je huis voor een zo goed mogelijke prijs te verkopen

Samen pakken we het goed aan.
Wij zorgen er samen voor dat je huis tot in de puntjes verzorgd is om mensen zich thuis te laten voelen tijdens hun bezichtiging. Het sleutelwoord is aandacht. Jij geeft aandacht aan je huis (met wat hulp en tips van mij) en wij geven aandacht aan een goede presentatie op Funda etc. En nog belangrijker: aan de kandidaat koper. Tijdens het bezichtigen plan ik voldoende tijd met kandidaten. Ik leer de kandidaat koper graag kennen, zo hoop ik er achter te komen of hij/zij echt interesse heeft en nog belangrijker: te voelen of dit een betrouwbare kandidaat is!

Wij regelen het verder!
Vanaf het moment dat we samen aan de slag gaan, verzorgen wij de administratie en houden op de hoogte van het proces. Als we een kandidaat koper hebben gevonden, doe ik de onderhandeling voor je en stellen wij de koopakte op. Alles lekker laagdrempelig en in goed overleg zodat je niet voor verrassingen komt te staan. We begeleiden je tot aan de notaris!

In contact komen met Dina