Het was onwijs fijn om de verkoop aan Dina over te laten. In deze hectische markt weet zij de rust te pakken en iedereen, van geïnteresseerde in het huis tot mij, de tijd te geven. Op die manier voelt het hele proces soepel en vertrouwd. Ik zou Dina aan iedereen aanraden.

Verkoop woning Utrecht Dina verkoopt
Lisanne & Oscar

Dina is zeer betrokken bij het verkoop proces. Dat uit zich vooral in de extra planten en accessoires die ze heeft toegevoegd aan ons interieur. Dit heeft ze compleet uit service en vanuit haar kennis van woningen gedaan. Dit heeft zeker meerwaarde gehad. Ze is ook veelzijdig en kan door haar persoonlijke benadering iets extra’s bieden in het snelle proces van verkoop in deze markt, zodat ze het meeste doet voor haar klant.

Bas & Malou

Wij zijn erg blij met Dina als verkoopmakelaar! Met het eerste gesprek kwam ze samen met Thomas de aankoopmakelaar, dus er wordt van zowel de aankopende kant als verkopende kant naar het huis gekeken. Vervolgens hebben we een goed advies gekregen, ze denkt continue mee en probeert al je zorgen weg te nemen. Daarnaast is ze makkelijk bereikbaar, erg flexibel en als ze nog ergens mee kan helpen dan doet ze dat. Kortom, een makelaar die zich echt voor jou inzet. Wij zouden haar zeker aanraden!

Anina & Bas

Dina begrijpt waar het om gaat en waar de toegevoegde waarde ligt.
Dina heeft een passie voor haar werk en is gedreven. Ze is wat ons betreft een aanwinst voor de makelaardij!

beoordeling Dina verkoopt
Dennis & Andrea

Het contact met Dina verliep erg prettig. We konden met al onze vragen terecht en kregen super snel antwoord. Wij zijn erg tevreden over de samenwerking met Dina!

Steffanie & Alexander

Fijne communicatie en duidelijkheid van zaken waren heel sterk bij Dina. Het was prettig om precies te weten waar je aan toe ben en ook op de hoogte bent van de valkuilen en dilemma’s bij een verkoop.

Dina verkoopt
Bas & Felicia

Dina is een prettige verkoopmakelaar om mee te werken. Ze neemt de tijd om zaken te bespreken, zodat je het goed begrijpt. Ook is ze goed bereikbaar, waardoor de communicatie zeer goed verloopt! Wij raden haar zeker aan.

Dina verkoopt
Roy & Inge

Het contact met Dina is zeer goed. Dagelijks contact betreft de stand van zaken. Ze heeft mij overal bij geholpen, ook het papierwerk etc aangezien ik er weinig tot geen verstand van hebt. Ook de presentatie ziet er zeer professioneel uit zoals het maken van de foto’s, begeleiden van bezichtigingen. Een echte aanrader!

Huis verkocht door Dina voor Roland
RolandBattutalaan 695, Utrecht

Dina houdt rekening met de wensen van haar klanten. Zij is flexibel en altijd goed bereikbaar. Bij iedere situatie in het verkoopproces geeft zij direct helder en duidelijk aan wat de volgende stappen zijn, met de voor- en nadelen. Zodat je snel weer verder kunt. Ik ben goed ondersteund door Dina bij de verkoop van de woning, en dat scheelt stress in een drukke periode.

Royaards van den Hamkade 13 1, Utrecht
Elly & TiborRoyaards van den Hamkade 13 1, Utrecht

Dina heeft ons geholpen met de verkoop van ons huidige huis. Super enthousiaste en professionele makelaar die weet wat haar doel is. Ze is goed bereikbaar, flexibel beschikbaar en communiceert duidelijk. Erg prettige samenwerking met een mooi resultaat!

Schonauwen 83, IJsselstein
Joost & HenriëtteSchonauwen 83, IJsselstein

Wij vinden het belangrijk dat een makelaar toegankelijk is en dat je niet schroomt om te kunnen bellen voor raad en advies. We hebben een fijne samenwerking gehad met Dina!

Schaerweijdelaan 122, Zeist
Sylvia & HansSchaerweijdelaan 122, Zeist

Dina is een erg enthousiaste verkoop makelaar, samen met haar partner en aankoop makelaar Thomas vormen zij een perfect koppel voor de begeleiding bij de aan en/of verkoop van een huis. Ik ben erg tevreden over het contact en de afhandeling van het verkoop proces van mijn appartement.

Ella Fitzgeraldplein 261
HansElla Fitzgeraldplein 263, Utrecht

Dina doet goed marktonderzoek, maar wat bij ons echt de doorslag gaf is haar klantgerichtheid. Ze was altijd bereikbaar, dacht en hielp met alles mee en gaf je echt het gevoel dat ze je hielp met een toch wel grote stap in je leven (de verkoop van je huis is niet niks). Grote makelaarskantoren geven toch meer het gevoel dat je een nummertje bent, en Dina maakt hier echt het onderscheid. Zelfs bij het maken van de foto’s hielp ze met sjouwen, en liet ze de fotograaf opnieuw komen omdat ze toch niet helemaal tevreden was. Al met al ben ik meer dan tevreden met wat ze voor ons gedaan heeft.

Jazzsingel 902
Kim & BillyJazzsingel 902, Utrecht

Dina is top. Leuke, meedenkende makelaar die altijd goed bereikbaar is. Ons huis is binnen 3 dagen verkocht. Wij raden Dina aan iedereen aan!

Beoordeling Dina verkoopt huis verkopen utrecht
Dominique en TamarTolsteegplantsoen 18, Utrecht

Wij hebben een erg goede ervaring met ‘Dina verkoopt’! De kennis, kundigheid en begeleiding was erg prettig. Ons huis was binnen een week verkocht! Onze onzekerheid en spanning (qua verkoop) nam ze erg serieus en gaf daar echt de aandacht aan, zodat wij werden gerustgesteld. Ook in samenwerking met ‘Thomas de aankoopmakelaar’ een TOP team!

Huis verkocht door Dina voor Lindsay & Maarten
Lindsay & MaartenEmmalaan 42, Lopik

De samenwerking met Dina hebben wij als zeer prettig ervaren. Te allen tijde bereikbaar, meedenkend en continu prima opererend vanuit de gedachte van ons als verkoper.

klanten Dina verkoopt
Rick & KimAmalia van Solmslaan 24, IJsselstein

Super tevreden! Top begeleiding van begin tot eind. Een voorbeeld: Dina was niet tevreden over een paar foto’s en dan laat ze de foto’s net zo lang overnemen tot ze goed zijn. Daarnaast neemt Dina altijd tijd voor je om even langs te komen om dingen uit te leggen en bijvoorbeeld tips te geven voor de kijkdagen. Mijn volgende huis verkoop ik weer met Dina!

Huis verkocht door Dina voor Fabian & Esmee
Fabian & EsmeeElla Fitzgeraldplein 261, Utrecht

Wij hebben bewust gekozen voor de persoonlijke benadering van Dina. Niet alleen in het voortraject of tijdens de verkoop, maar ook daarna bij de afhandeling. Dat is ons heel goed bevallen.

Huis verkocht door Dina voor Mark & Loes
Mark & LoesVerlengde Utrechtseweg 87, Utrecht

Dina weet hoe het werkt. Ons huis was binnen 1 dag verkocht. Kortom, een goede makelaar om je huis te verkopen.

Huis verkocht door Dina voor Annemiek & Leon
Annemiek & LeonWestinghousestraat 82, Utrecht

We zijn deskundig en persoonlijk geholpen door Dina bij de verkoop van ons huis. Het contact was snel en we werden goed op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen rondom de verkoop. De zorg is ons uit handen genomen. De toch emotionele beslissing om het huis te verkopen, is daardoor prettig verlopen.

Huis verkocht door Dina voor Esther & Martijn
Esther & MartijnIJsselstein

Het contact met Dina hebben we als zeer positief ervaren. Ze is betrokken, goed bereikbaar, gaf duidelijke communicatie naar verkoper en koper, deskundig, professioneel, klantgericht.

Huis verkocht door Dina voor Jan & Jannette
Jan & JannetteLopik

In contact komen met Dina