Dina verkoopt

Wij begrijpen hoe spannend verhuizen is. Samen kijken we hoe we je het beste kunnen helpen en welke aanpak het beste bij jouw behoeften past. Met aandacht voor jou en jouw huis!

Nieuws van Dina

Onze nieuwe collega Jolanda

Onze nieuwe collega Jolanda

oktober 2, 2021

Even voorstellen, wie is onze nieuwe collega? “Op mijn 23e kwam ik voor het eerst in aanraking met de makelaardij toen ik met mijn ouders ging verhuizen. Makelaar leek mij een ontzettend leuk beroep en binnen no-time kon ik bij die aan de slag in de binnendienst. Zo heb ik de jaren erna veel ervaring […]

5 tips om je huis voor een zo goed mogelijke prijs te verkopen

5 tips om je huis voor een zo goed mogelijke prijs te verkopen

mei 27, 2021

De eerste indruk is ontzettend belangrijk. Wanneer mensen de straat in rijden en een huis binnenstappen, schijnen ze binnen 10 seconden al te weten of ze ergens wel of niet willen wonen. Besteed dus alle aandacht aan die goede eerste indruk.

Millennials zijn gek op planten, maar waarom?

Millennials zijn gek op planten, maar waarom?

januari 21, 2021

Is het jou opgevallen dat de huizen van millennials doorgaans vol staan met planten? De twintigers en dertigers kopen massaal kamerplanten, volgen workshops over stekken en gaan naar elkaar op zoek via Instagram. Waarom zijn millennials zo gek op planten? Lees ook: Waarom het nooit een goed idee is om zelf je huis te verkopen […]

Wat leuk: Je wil gaan verhuizen. Waar ben jij in het proces? Moet je eerst je huis verkopen voordat je iets nieuws kan kopen of weet je niet waar je moet beginnen? We maken samen een plan van aanpak!

Waarom kies je voor Dina?

VAST TARIEF

Een verademing in de makelaardij.
Je weet vooraf al waar je aan toe bent.
Opstartkosten 550 + courtage 3950

VAST TARIEF
KLEIN KANTOOR

Korte lijnen, voor jou en kandidaat kopers
Oprechte betrokkenheid bij het hele proces
Korte lijnen via whatsapp 06 – 40786572

KLEIN KANTOOR
RELAXED VERHUIZEN

Ik help je van A tot Z
Samen creëren we overzicht voor jou
Thomas de aankoopmakelaar

RELAXED VERHUIZEN