Onze nieuwe collega Jolanda

Even voorstellen, wie is onze nieuwe collega?

Jolanda is 1 september gestart bij Dina verkoopt en Thomas de aankoopmakelaar. Ze woont met haar man Vincent en 2 kids (Lucas 8 jaar en Julia 6 jaar) in Bussum. Dit is haar verhaal:


“Op mijn 23e kwam ik voor het eerst in aanraking met de makelaardij toen ik met mijn ouders ging verhuizen. Makelaar leek mij een ontzettend leuk beroep en binnen no-time kon ik bij die aan de slag in de binnendienst. Zo heb ik de jaren erna veel ervaring opgedaan bij verschillende makelaarskantoren in het Gooi.

In 2009 heb ik een uitstapje gemaakt buiten de makelaardij en heb ik 9 jaar bij de Rabobank gewerkt. Hier heb ik vooral veel mensenkennis op gedaan. Toch bleef de makelaardij bij mij kriebelen en sinds 2018 ben ik dan ook weer in de makelaardij te vinden. Vorig jaar heb ik mijn opleiding tot assistent makelaar afgerond en in april dit jaar ben ik gestart met mijn opleiding tot kandidaat makelaar.

Een paar maanden geleden zag ik de verfrissende vacature bij Dina verkoopt en Thomas de aankoopmakelaar! Echt anders dan de andere makelaarskantoren waar ik tot nu toch heb gewerkt. Ze zijn namelijk erg goed in persoonlijk contact en begeleiding. Het was meteen duidelijk dat zij net even dat stapje extra zetten voor de klant. Op kantoor wordt er regelmatig lekker gelachen maar ook heel hard gewerkt om de klanten zo goed mogelijk te helpen.”

Inmiddels heeft ze er al weer een maand op zitten, hoe kijkt ze daar op terug:

“Het voelt al heel vertrouwd op kantoor en ik voel me al aardig thuis binnen het team.
Dina en ik gaan elke dag samen op pad, we doen alle afspraken samen en ze leert mij alle wijken van Utrecht kennen. Utrecht is voor mij een nieuwe omgeving dus het is fijn dat ik al straten begin te herkennen. Heerlijk om in een nieuwe omgeving te werken en de werkwijze van Dina zo op een relaxte manier te leren. We pakken het nog een maandje samen op en daarna kan Dina lekker met verlof en pak ik de verkoop helemaal zelf op.”

Nou, wij zijn ontzettend blij dat ze er is! Het is leuk om te groeien en van elkaar te leren. Inmiddels zijn een echt team zodat we je nog beter kunnen helpen.

Waar zul je Jolanda zien? Eigenlijk overal, bij bezichtigingen, verkoopgesprekken en aan de telefoon!